Billeje fra Porto Santo Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Porto Santo Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Porto Santo Lufthavn
PXO
Porto Santo
Portugal

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Porto Santo Lufthavn er Ca. 4 timer og 55 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Porto Santo Lufthavn den 6. billigste lufthavn at leje bil fra i Portugal.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Porto Santo, Portugal


Telefon: +351 291 980 120

ANDRE NAVNE:
Aeroporto de Porto SantoGenerel information om Porto Santo Lufthavn

Porto Santo Lufthavn i korte træk
Er du til mere end milde temperaturer året rundt, og elsker du at lave alverdens udendørsaktiviteter? Så er den portugisiske øperle Porto Santo noget for dig. For at komme til øen skal du flyve til øens eneste lufthavn, som har samme navn som øen - Porto Santo.
Porto Santo i Portugal
Billeje på Porto Santo gør at du kan komme hele øen rundt og opleve den flotte natur.


For at opleve alle de smukke områder, som er på øen, kan du med fordel vælge biludlejning allerede fra Porto Santo Lufthavn. Her skal du ikke planlægge din tur med forskellige offentlige transportmidler eller gå lange ture, til du er helt mør i benene. Du kan bare sætte dig ind og læne dig tilbage.

Hvorfor billeje?
Du er måske en af dem, som kan være lidt nervøs for det med billeje, fordi du skal gøre det i et fremmed land. Men du kan virkelig få mange fordele ud af at vælge biludlejning.

Du kan holde ferie præcis på den måde, du har lyst til, og det er meget nemmere at komme til de seværdigheder eller områder, du ønsker at se eller opleve - især hvis der er langt. Det kan spare dig både tid til planlægning og unødig tidsspilde på turen.

For at sikre at billejen er i orden, anbefales det, at du bestiller din bil hjemmefra. Så kan du sikre, at bilen er klar til dig, når du ankommer og ikke mindst, at prisen er fornuftig.

Derudover skal du være opmærksom på forsikring herunder selvrisiko ved biludlejning. Sørg for, at der også er GPS med, så det bliver endnu nemmere at køre til de ønskede seværdigheder. Andre vigtige regler er blandt andet, om du skal have international kørekort, hvor gammel du skal være for at køre bilen og så videre.

Porto Santo emmer af den friske natur
Omkring 50 km. fra Madeira i Nordatlanten, som også er en portugisisk ø, ligger øen Porto Santo. Den er den nordligste og østligste af de såkaldte Madeira Øer. På trods af øens størrelse får du rigtig mange naturattraktioner og aktivitetsmuligheder for pengene ved at tage til Porto Santo.

Den 9 kilometer lange strand på Porto Santo er øens største attraktion, som er helt eminent. Blandt andet giftede den opdagelsesrejsende verdensmand Christoffer Columbus sig på stranden og levede der i en periode. Det hus, han boede i, er i dag et museum, som du kan besøge.

På øen er der både et flot landskab, græssletter, skovområder, og på den nordlige del af øen ligger der også flere klippeøer af sten. Desuden kan du få smagsprøver på lokale vine på Cardina-museet, der er et tidligere kildevandsudspring, du kan se, og så kan du opleve den tropiske park Quinta das Palmeiras med specielle fugle. Der er så mange forskellige steder på øen, som du bør give et visit.

Biludlejning får dig omkring på øen
Som du kan høre, rummer øen Porto Santo masser af flotte naturområder og udendørsaktiviteter, som du bare må se - hver og en. For bedst muligt at kunne komme til det, ville det være en kæmpe fordel med en bil, da det gør det meget lettere at komme rundt.

Og så kan I blive ligeså længe, I har lyst ved hvert område. Og måske kan I vende tilbage til et særligt område, som lige var noget for jer, når I har valgt biludlejning fra Porto Santo Lufthavn.Senest fundne priser på billeje fra Porto Santo Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Citroen C1
11-12-2020
169,- pr. dag
Citroen C1
16-10-2020
174,- pr. dag
Citroen C1
30-10-2020
174,- pr. dag
Citroen C1
23-10-2020
175,- pr. dag
Citroen C1
05-10-2020
176,- pr. dag