Billeje fra Porto Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Porto Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Porto Lufthavn
OPO
Porto
Portugal

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Porto Lufthavn er Ca. 3 timer og 30 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Porto Lufthavn den 4. billigste lufthavn at leje bil fra i Portugal.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
4470-558 Maia, Portugal


Telefon: +351 22 943 2400

ANDRE NAVNE:
Francisco Sa Carneiro
Pedras Rubras


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 15 lokale
Generel information om Porto Lufthavn

Porto Lufthavn i korte træk
Er du en af de heldige, der skal rejse til Portugal, hvor landingsstedet er Francisco Sa Carneiro Lufthavn? Lufthavnen kaldes også for Porto Airport, eller på dansk Porto Lufthavn, og er en international lufthavn i byen Porto, som er Portugals næststørste by - lige efter Lissabon. Lufthavnen er opkaldt efter politiker og premierminister Francisco Sa Carneiro.
Porto i Portugal
Den gamle by Porto i Portugal. Foto: iStockPhoto


Når du lander, vil det så ikke være rart at kunne sætte dig ind i en bil med GPS i stedet for at skulle finde en metro og slæbe din kuffert ud og ind af metroen, samtidig med at du også skal orientere dig og finde vej? Allerede dér har du det første svar på, hvorfor billeje i Francisco Sa Carneiro lufthavn er et godt valg.

Brug biludlejning i dit tempo
Først og fremmest er biludlejning fra Franscisco Carneiro Porto lufthavn et godt valg, da det gør rejsen til næste stoppested i landet langt mere overkommelig. Du lægger kufferten bagi, sætter dig godt til rette, indstiller GPS’en og drejer nøglen om. Afgang! Lige hvad du behøver efter en lang flyvetur.

Udover at turen bliver nemmere med billeje i lufthavnen, så kan du også udnytte den frihed, bilen giver til resten af din rejse. Og rejsen er jo kun lige begyndt.

Du kender nok det med at være afsted med andre mennesker, som vil haste rundt for at se så mange seværdigheder som muligt, og det ender næsten med, at I ikke får slappet af, når I så endelig er udenlands. Biludlejning gør det meget nemmere, fordi der ikke skal ligeså meget planlægning til. Du kan bare køre, når du har lyst. Selvfølgelig afhænger det også af de mennesker, du har med på turen. Men det er klart, at bilen giver dig større frihed og mere tid, end hvis I skulle planlægge at tage offentlig transport.

Porto er kåret til Europas bedste by i 2017
Porto, der også kaldes for Oporto på portugisisk, har beliggenhed i det nordlige Portugal og ved floden Douros udmunding. Der bor omkring en kvart million indbyggere i Porto, og byen opfattes som hovedstaden i den nordlige del af Portugal.

European Best Destinations, der er en organisation, som promoverer europæisk kultur og turisme, uddeler priser til de bedste europæiske byer. Rejsende fra omkring 174 lande har talt. De har kåret Porto til den bedste destination i 2017. Ikke nok med, Porto er den foretrukne by i 2017, så er det faktisk tredje gang, at Porto vinder prisen - overbevisende endda.

Seværdigheder i Porto
Der er et hav af muligheder for at komme ud at se spændende seværdigheder i Porto.

I den centrale del af byen ligger gaden Avenida dos Aliados, som er en smuk boulevard, hvor også byens rådhus, Camara Municipal, er placeret. Langs boulevarden vil du både møde udsmykkede bygninger samt natur med græs og træer.

Riberira er den strækning, som løber langs floden Douro nedenfor Portos centrum. Stedet er en af de attraktioner i Porto, du bare må opleve. Fra du står op, kan øjet skue historiske omgivelser, og du kan få gode Porto mad specialiteter. Når mørket falder på, bliver området en af Portos mest populære steder at begå sig ud i i nattelivet.

De fleste mænd kender med garanti det lokale fodboldhold F.C. Porto, som man også kan få muligheden for at se spille.

Vejret i Porto er ret varmt om sommeren med masser af sol fra en skyfri himmel. Dog er der også en dejlig brise fra havet, som gør det behageligt at være der. Om vinteren er der mildt eller kun lidt køligt, men med en del nedbør.

Hvis du vælger at besøge Porto, vil du ikke fortryde det. Det er faktisk en destination, som bør være nødvendig på dine liste over drømmerejsemål. Du får alt.

Gør oplevelsen nemmere med biludlejning
Porto lufthavn ligger omkring 11 kilometer fra Porto centrum. Så hvis du vælger billeje fra Porto Lufthavn, vil det tage omkring 15 minutter at køre til centrum.

Med en bil kan du lettere komme omkring, og der er bedre muligheder for at nå at se alle de seværdigheder og områder, du gerne vil se - samtidig med du også kan tage det i dit tempo.
Så hvad venter du på? Læn dig tilbage og bestil biludlejning i lufthavnen.