Billeje fra Vancouver Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Vancouver Internationale Lufthavn.Information om Vancouver Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Vancouver Internationale Lufthavn
YVR
Richmond, BC
Canada

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Vancouver Lufthavn den 3. billigste lufthavn at leje bil fra i Canada.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
3211 Grant McConachie Way, Richmond, British Columbia, Canada


Telefon: +1 604-207-7077

ANDRE NAVNE:
Vancouver International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
6 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Canada

Lufthavn
Sted
Calgary, AB
Edmonton, AB
Halifax, NS
Island Lk/Garden Hill
Montreal
Ottawa
Toronto
Victoria


Generel information om Vancouver Lufthavn

Hurtige fakta om Vancouver Lufthavn
Vancouver International Lufthavn er beliggende i Columbia i British Columbia, som er en provins. Lufthavnen er placeret knap 15 kilometer syd for byen Vancouver, hvis man tager bilen ad ruten Grant McConachie Way E og Granville St. Det tager mellem 25-30 minutter at køre turen fra lufthavnen til Vancouver.
Vancouver, Canada
Lej bil fra Vancouver lufthavn og kør en smut ind til Vancouver city. iStockPhoto / mfron


I 2012 blev lufthavnen den næsttravleste i Canada lige efter Toronto Pearson International Lufthavn. Det år var der 17,6 millioner rejsende og 296.394 flybevægelser. Hver dag har lufthavnen direkte flyvninger til både Europa, USA, Mexico, Asien og Oceanien. Ligeledes er der flyafgange indenlands i Canada.

Vancouver International Lufthavn er flere gange blevet kåret til den bedste lufthavn. Den har fået en medalje fra Skytrax for den bedste nordamerikanske lufthavn hele fem gange. Det fik den i år 2007, 2010, 2011, 2012 og 2013. I 2012 og i 2013 var den på en top 10-liste over de bedste lufthavne globalt.

Lufthavnen er et midtpunkt for flyselskaber som Air Canada og for WestJet. Vancouver International Lufthavn er også en af de få lufthavne, som har en helt terminal til vandfly.

Lufthavnen har tre terminaler. Den ene er “Indenrigsterminalen”, som blev bygget i 1968, og den har i skrivende stund gennemgået en totalrenovering.

Den anden terminal hedder “Udenrigsterminalen”, hvilken også inkluderer US Border Pleclearance faciliteter. Desuden kan der udføres immigrations-check, som primært er i amerikanske lufthavne. Fra denne terminal kan du også tage fly direkte fra Vancouver til små lufthavne. Udenrigsterminalen blev konstrueret i 1994 til år 1996.

Den sidste terminal hedder “Sydterminalen”. Den anvendes til indenrigs med små fly. Det er også i denne terminal, der er en afdeling til vandfly.

De to førstnævnte terminaler, Indenrigs- og Udenrigsterminalen, er i én bygning, men er delt i to afdelinger. I disse to terminaler er der fri wi-fi. Sydterminalen derimod er placeret særskilt fra de øvrige terminaler.

Tag lejebilen med rundt i Vancouver
Vancouver er placeret i provinsen British Columbia - ligesom lufthavnen. Byen er den ottende største i Canada, hvis man ser på indbyggertallet i 2011. I hele Vancouver-området er der cirka 2,4 millioner bosiddende, hvormed stedet er på en top 3 over de største områder i Canada. Toronto er det største område, mens Montreal følger efter på andenpladsen.

Byen er blandt de byer i Canada med flest forskellige sprog samt etniske baggrunde. Vancouver har et areal på 114 km2. Der er ligeledes en befolkningstæthed på 5.240 mennesker for hver km2. Befolkningstætheden er altså omfattende, og det er den fjerde mest kompakte i Nordamerika, hvor der er flere end 250.000 mennesker.

En af de områder, hvor Vancouver er størst, er når det kommer til byens havn. Byen har nemlig Canadas største. Den hedder Port Metro Vancouver. Byens største erhvervsmæssige område er skovbrug, men også turisme er en stor industri i byen. Desuden er der mange filmstudier i Vancouver, hvilket har betydet, at byen er blandt de største nordamerikanske byer, som producerer film.

Vancouver har afholdt mange store arrangementer såsom Vinter-OL i 2010 og VM i kvindefodbold år 2015.