Billeje fra Montpellier Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Montpellier Méditerranée Lufthavn.Information om Montpellier Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Montpellier Méditerranée Lufthavn
MPL
Montpellier
Frankrig

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Montpellier Lufthavn er Ca. 2 timer og 35 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
34137 Mauguio, Frankrig


Telefon: +33 4 67 20 85 00

ANDRE NAVNE:
Fréjorgues Lufthavn

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
10 internationale, 2 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Frankrig

Lufthavn
Sted
Grenoble
Basel Mulhouse Freiburg
Biarritz
Bordeaux
Cannes
Carcassonne
Clermont-Ferrand
Genève
Lyon
Marseille
Nice
Tillé
Paris
Bastia
Saint-Jacques-de-la-Lande
Entzheim
Hyères
Toulouse


Generel information om Montpellier Lufthavn

Montpellier Méditerranée Lufthavn i korte træk
Montpellier Méditerranée Lufthavn er beliggende i Sydfrankrig. Lufthavnen er også kendt som Fréjorgues Lufthavn, der var det tidligere navn på lufthavnen. Der er omkring 7 kilometer fra byen Montpellier, så det tager cirka 10-15 minutter at komme frem til byens centrum.
Biludlejning Montpellier Méditerranée Lufthavn
Biludlejning Montpellier Méditerranée Lufthavn


Montpellier Méditerranée Lufthavn åbnede i år 1946, men det var 8 år efter, at det første fly lettede i lufthavnen.

Efter lavprisflyselskaber fik afgange i lufthavnen, gik det fremad med væksten. Lavprisflyselskaber er blandt andet Ryanair og British Airways. Der er både flyselskaber, som kun flyver i bestemte sæsoner, men der er også flyselskaber, som har afgange året rundt. De fleste har afgange sæsonmæssigt. For eksempel er der kun afgange mellem København og lufthavnen i bestemte sæsoner, hvilket du bør være opmærksom på.

Flyselskaber, som har afgange i Montpellier Méditerranée Lufthavn, er blandt andet Air France, easyJet, Scandinavian Airlines og Transavia. I sommeren 2017 kommer der afgange med Norwegian, hvor du kan flyve mellem Kastrup Lufthavn og Montpellier Méditerranée Lufthavn.

Montpellier Méditerranée Lufthavn er på en top 10 over de største i Frankrig. Det seneste tal i 2010 viser, at mere end 1,18 millioner passerede lufthavnen det år.

Om Montpellier
Omkring 10 kilometer fra Middelhavet i det sydlige Frankrig ligger byen Montpellier. Med bil kan du let komme til havet og bade. Ser man på antallet af indbyggere, er Montpellier den 8. største by i Frankrig. Der bor cirka 260.000 mennesker i byen i skrivende stund. Byen ligger omtrent 170 kilometer fra Marseille (Frankrigs næststørste by). Der er cirka 750 kilometer til hjertet af Frankrig, nemlig hovedstaden Paris.

Pladsen Place de la Comédie betegnes som den franske udgave af Kongens Nytorv i København. Det er det helt centrale område i byen. Ligeledes har byen en gågade, som minder om Strøget i København, der hedder Rue de la Loge. Her er der rig mulighed for shopping eller en bid mad eller et glas vin fra det franske køkken.

Helt københavnsk er byen dog ikke. Den har franske specialbutikker som antikke boghandlere og butikker med håndværk, der tager udgangspunkt i middelalderen.

Montpellier har også hentet inspiration fra Paris, da byen har en kopi af den ikoniske triumfbue, som du i hvert fald har set, hvis du følger med i Tour de France. Desuden løber de to floder Lez og Mosson igennem byen.

Er du til loppemarked eller andre hyggelige aktiviteter, kan du tage en tur i parken, som ligger Nordvest for den centrale plads. I forlængelse af parken ligger også et nyere operahus kaldet Le Corum.

Byen er også kendt som universitetsby. Faktisk er 43 % af indbyggerne under 30 år, hvilket formentlig skyldes det høje antal af studerende i Montpellier. Det ældste medicinske fakultet i verden ligger i byen, og det er stadig aktivt.

Montpellier kaldes for en perle i Sydfrankrig, og der er en afslappet stemning i området. Du får en autentisk oplevelse fra gammel tid med den charmerende gamle bydel, der stammer fra 1700-tallet, og med sporvogne, som stadig er i funktion.


Senest fundne priser på billeje fra Montpellier Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Renault Twingo
19-06-2021
141,- pr. dag