Billeje fra Ibiza Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Ibiza Lufthavn.Information om Ibiza Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Ibiza Lufthavn
IBZ
Ibiza
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Ibiza Lufthavn er Ca. 3 timer og 15 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Ibiza Lufthavn den 4. billigste lufthavn at leje bil fra i Spanien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Sant Jordi de ses Salines, Ibiza, Spanien


Telefon: +34 913211000

ANDRE NAVNE:
Aeroport dEivissa
Aeropuerto de Ibiza


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
12 internationale, 8 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Ibiza Lufthavn

Ibiza Lufthavn ganske kort
De fleste forbinder Ibiza med fantastiske fester, et rigs natteliv og masser af unge mennesker. Sådan er virkeligheden bestemt også, men den smukke ø, som ligger i Middelhavet ved Spaniens østkyst, kan meget mere end blot at være et partymekka.
Biludlejning Ibiza Lufthavn
Biludlejning Ibiza Lufthavn


Hvert år er der mere end fire millioner mennesker, der strømmer gennem Ibiza lufthavn, og de får dermed mulighed for at opleve både den unikke kultur og de mange seværdigheder, øen har at byde på.

Det store antal mennesker der passerer gennem Ibiza lufthavn gør at billeje på Ibiza fra Ibiza lufthavn er utrolig billigt.

Ibiza lufthavn ligger på sydsiden af øen Ibiza, og herfra er der kun syv kilometer til Ibiza by. Højsæsonen ligger mellem maj og oktober, og i denne periode strømmer mere end 85% af det samlede antal besøgende gennem lufthavnens terminaler.

At sommertiden er særligt populær, skyldes, at øen her byder på fantastiske temperaturer omkring de 30 grader og stort set ingen nedbør. Der er altså mulighed for at gå direkte fra flyet og ud på en af øens smukke sandstrande, hvis det er det, man ønsker.

Lufthavnen er strategisk placeret, så det er ikke svært at bevæge sig fra lufthavn til hotel og omvendt. Der kører busser i pendulfart hver halve time, og et stort opbud af taxaer befinder sig lige ude foran lufthavnens ankomsthal.

Det kan dog være en god ide med billeje på Ibiza hjemmefra. På den måde er man selv herre over, hvornår og hvor langt man ønsker at bevæge sig. Ibiza er på størrelse med Bornholm og har omkring 100.000 indbyggere, så hvis man gerne vil opleve alt, hvad øen har at byde på og inspicere alle dens fjerntliggende afkroge, bør man være herre over egen bil.

Ibiza tiltrækker hvert år en masse unge mennesker, som kommer til øen for at feste og opleve det berømte natteliv på nært hold. Natten bliver tiden tilbragt på klubber såsom Pacha, El Divino og El Paradi, mens dagene bliver brugt på at ligge på stranden, bade i det krystalblå hav eller shoppe i de lokale butikker. Men for det publikum, som ønsker at opleve mere end blot festerne og de mange smukke sandstrande, har øen også andet at byde på.

Ibiza er et sandt paradis, hvis hvor man selv har mulighed for at sammensætte sin ferie. Byen Ibiza byder på en storbyferie med museer, shopping, kunst og kultur, mens en tur på landet giver et indblik i, hvordan lokalbefolkningen lever.

Det er altså bare med at komme af sted, tage det næste fly til Ibiza lufthavn og opleve alt, hvad denne skønne ø kan tilbyde.