Billeje fra Bilbao Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Bilbao Lufthavn.Information om Bilbao Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Bilbao Lufthavn
BIO
Bilbao
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Bilbao Lufthavn er Ca. 2 timer og 55 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Bilbao Lufthavn den 4. billigste lufthavn at leje bil fra i Spanien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
48180 Loiu, Vizcaya, Spanien


Telefon: +34 913 21 10 00

ANDRE NAVNE:
Bilbao Sondica Lufthavn

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 2 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Bilbao Lufthavn

Bilbao Lufthavn fakta
Bilbao lufthavn er et fantastisk eksempel på en offentlig instans, der er blevet renoveret i takt med, at Bilbao by også har gennemgået en omfattende renovering. I 2000 fik Bilbao lufthavn en sand ansigtsløftning i form af åbningen af en ny terminal. Arkitekten, der stod bag terminalen, var selveste Santiago Calatrava, hvorfor Bilbao lufthavn af nogen bliver betragtet som et lille mesterværk. I 2013 går man med overvejelser om at udvide lufthavnen yderligere, da den i løbet af de seneste år er blevet uhyre populær blandt flyrejsende. Med det stigende antal af passagerer er man i Bilbao bange for, at Bilbao lufthavn meget snart bliver for lille. Lufthavnen gør sig mest i indenrigsruter, men om et årti kunne Bilbao lufthavn sandsynligvis godt være kendt for at ekspedere flest udenrigsruter i takt med den stigende popularitet. EasyJet er discount-flyselskabet, der står bag de fleste internationale afgange og ankomster.
Bilbao i det nordlige Spanien
Bilbao i det nordlige Spanien


Oplev Bilbao by med billeje
Bilbao lufthavn er placeret cirka 12 kilometer nord for Bilbao i Loui distriktet. Derfor kan man hurtigt leje en bil og køre mod den smukke by i Loiu distriktet. Da der ingen hoteller findes i lufthavnen, anbefales det at benytte muligheden for at leje bil og finde et hotel i centrum af byen, hvor den lejede bil kan parkeres. Billeje giver dig den store frihed, at det er muligt at besøge og opdage byen når du vil – du er ikke bundet af nogen bestemte bus-, metro- eller togtider.

Inden man vælger at leje en bil, kan man jo snildt tage et kig rundt i Bilbao Lufthavn. Den besidder nemlig et omfattende område, hvor det er muligt at handle ind i et indkøbscenter, spise på restaurant, drikke kaffe på en cafe eller nyder en kold og velsmagende spansk øl på en bar. Ydermere tilbyder lufthavnen bank og diverse hæveautomater, hvorfor du hurtigt kan anskaffe dig nogle kontanter, hvis der er behov for det.