Billeje fra Albacete Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Albacete Los Llanos Lufthavn.Information om Albacete Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Albacete Los Llanos Lufthavn
ABC
Albacete
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Albacete Lufthavn er Ca. 3 timer og 25 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Carretera Penas de San Pedro, Albacete, Spanien


Telefon: +34 902404704

ANDRE NAVNE:
Aeropuerto de Albacete
Base Aérea de Los Llanos


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife
Manises


Generel information om Albacete Lufthavn

Albacete Los Llanos Lufthavn fakta
Tager din tur dig til Albacete provinsen i Castile-La Mancha regionen, vil du flyve til Los Llanos lufthavn. Regionen ligger i midten af Spanien, omkranset af andre regioner så som Madrid. Denne del af Spanien har det meget karakteristiske flade terræn, som midten af Spanien har, men det er også muligt at komme længere op i højderne.

Summende kulturliv med spændende arkitektur
Castile-La Mancha regionen er kendt som værende et omdrejningspunkt for både kultur og kunst, og det er også i denne region at historien om den berømte Don Quixote fra La Mancha udspiller sig. Regionen byder på flere spændende byer, som er mulige at komme nemt til, hvis man har en bil til rådighed. Flere af byerne i regionen er anset som værende en del af verdens kulturarv, blandt andet byen Cuenca, som er meget berømt for sine hængende huse, som balancerer udover skrænterne i byen. Derudover huserer området også den smukke, historiske katedral i Toledo og det spændende Alcázar fort, som nu til dags huserer Toledos bibliotek samt krigsmuseum.

Smuk natur og lokale specialiteter
Området omkring Castile-La Mancha byder på ufatteligt smuk natur. Castile-La Mancha er et af de områder i Europa, som har aller flest naturreservater, så der er nok at se og holde sig beskæftiget med i mange, mange dage. Derudover er regionen også omdrejningspunktet for flere forskellige festivaller og fest
uger, blandt andet i påsken i den smukke by Cuenca. Derfor er der god grund til at rejse til dette område uden for sommerperioden også.

Lækker gastronomi kommer man heller ikke uden om i denne del af Spanien. Ligesom mange af de andre regioner byder Castile-La Mancha på mange vinproducenter, og det er blandt andet her, at den berømte Valdepeñas bliver produceret. Udover fantastisk skønne vine er regionen også kendt for sin marcipan fra Toledo samt honning fra La Alcarria.

Temperaturen i Castile-La Mancha ligger i sommerperioden omkring de 25 grader, så det er ikke et område, der bliver ulideligt varmt at være i. I vinterperioden ligger temperaturen omkring de 10 grader, og derfor kan klimaet godt minde lidt om det danske vejr i sommerperioden hvorimod vinterperioden byder på et mildere vejr end hvad vi er vant til i Danmark. Dog falder der ikke regn i samme mængder som i Danmark, og solskinstimerne er noget flere.