Billeje fra Valencia Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Valencia Lufthavn.Information om Valencia Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Valencia Lufthavn
VLC
Manises
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Valencia Lufthavn er Ca. 3 timer og 15 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Carretera del Aeropuerto, s/n, 46940 Manises, Valencia, Spanien


Telefon: +34 902 40 47 04

ANDRE NAVNE:
Manises Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
12 internationale, 7 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Santa Cruz de Tenerife
Tenerife


Generel information om Valencia Lufthavn

Hurtige fakta om Valencia Lufthavn
Hvis ønsket er at komme til en storby, hvor der også er mulighed for at komme til en strand, så er Valencia det rette sted at rejse hen. Valencia er Spaniens tredje største by, som ligger cirka midt på den spanske østkyst, ud mod middelhavet, lige under Barcelona.

Handelsby med masser af sjæl
Valencia emmer af kultur fra fordums tid blandet sammen med ny og moderne arkitektur, og har derved alt hvad man ønsker for en storby. Byen er kendt for sin integration af den flotte gamle arkitektur sammen med de nye og mere moderne bygning, der også florerer rundt omkring i Valencia. Valencia er også kendt for at være Spaniens port til Middelhavet, da den med sin prominente placering gav mulighed for fiskere, kræmmere og andet godtfolk at rejse ud i Middelhavet til Italien og Grækenland for at handle.

I området omkring Valencia findes også de skønneste sandstrande med det flotteste krystalklare vand. Canet d’En Berenguer er den absolut bedste strand i området. Her findes der lækker strand og skønne strandklitter, hvor man kan ligge og dase i sydens sol hele dagen. Området omkring Canet d’En Berenguer byder derudover også på et skønt byliv, hvor der blandt andet ligger hyggelige små restauranter og butikker, som får området til at summe af liv på alle tider af døgnet.

Skønne feriesteder med plads til at være aktiv
Dog findes der også masser af små hyggelige feriebyer nord for Valencia, som nemt kan nås ved en kort tur i bil. Området nord for Valencia blev tidligere kun udnyttet af landmændene, men som årerne er gået, har turismen taget sit indtog i området, og derved er der blevet skabt sande ferieparadiser i den hyggelige region. Syd for Valencia findes endvidere også en masse skønne strande, hvor der er muligheder for at dyrke vandsport og se på skøn natur. Her skal især fremhæves naturparken L’Albufera. Hvis ikke man er til strand og vand, findes der også flere spændende ruter inde i regionen, langs Turia floden, som byder på smukke landskaber og spændende historie fra regionen.

Temperaturen i Valencia ligger i vinterperioden på et sted imellem behagelige 15-20 grader, hvilket gør området ideelt til en lille vinterferie, hvis man trænger til at komme væk fra den danske kulde. I sommerperioden sniger temperaturene sig helt op omkring de 30 grader, hvilket gør det oplagt at nyde sydens sol, på en af Valencias skønne strande.