Billeje fra Tenerife Norte Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Tenerife Norte Lufthavn.Information om Tenerife Norte Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Tenerife Norte Lufthavn
TFN
Santa Cruz de Tenerife
Spanien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Tenerife Norte Lufthavn er Ca. 5 timer og 25 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
San Cristóbal de La Laguna, Tenerife, Spanien


Telefon: +34 902404704

ANDRE NAVNE:
Los Rodeos Lufthavn
Aeroporto Tenerife Norte


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
8 internationale, 2 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Spanien

Lufthavn
Sted
Alicante
Almeria
Barcelona
Bilbao
Granada
Fuerteventura
Girona
Ibiza
Jerez De La Frontera
San Sebastián
La Palma Del Condado
Santa Cruz De La Palma
Lanzarote
Gran Canaria
Madrid
Malaga
Menorca
Mallorca
Santander
Santiago De Compostela
Sevilla
Tenerife
Manises


Generel information om Tenerife Norte Lufthavn

Hurtige fakta om Tenerife Norte Lufthavn
De fleste charterfly lander i Tenerife's sydlige lufthavn, så inden du booker billeje, bør du tjekke hvilken lufthavn dit fly lander i.

Lufthavnskoden for den sydlige lufthavn er TFS.
Lufthavnskoden for den nordlige lufthavn er TFN.

Oplev Tenerife i lejet bil
Når turen til Tenerife er du sikker på at ankomme til et sandt paradis, hvad end du er børnefamilie, ved at nyde dit otium eller er et kærestepar på tur. Tenerife byder med sine dejlige sandstrande enhver sjæl velkommen med åbne arme. Den største af Spaniens Kanariske øer er et oplagt feriemål for enhver, der ønsker at komme ned og mærke sydens varme sol og bølgernes blide skvulp.

Øen med aktiviteter for enhver smag
Hvis man på noget tidspunkt skulle blive træt af at ligge og dase i solens varme stråler eller plaske rundt i det dejligt tempererede vand, er der på flere af de fantastiske strande også mulighed for at prøve alverdens forskellige former for vandsport. Det er blandt andet muligt både at kitesure, paraglide, stå på vandski eller blive trukket efter en speedbåd på en gummibanan på flere af strandende. De fleste af strandende på Tenerife er naturligt anlagte strande, men der findes dog også nogle af dem, som er kunstigt anlagt.

De to største byer på Tenerife er Los Christianos og Playa de las Américas. I begge byer er der mulighed for at shoppe i lækre butikker, gå en tur i de flotte gamle bydele, eller bare tage turen langs stranden som forbinder de to største byer på Tenerife. Byerne emmer af hygge, og det er muligt at nyde lækker spansk mad på de mange hyggeligt restauranter, som ligger i begge byer. Los Christianos og Playa de las Américas ligger begge på Tenerifes sydvestlige kyst, hvor der er størst sandsynlighed for sol året rundt, hvilket gør dem til det mest velbesøgte sted på Tenerife.

En sand favorit blandt danskerne
Tenerife har siden 1970’erne været blandt danskernes favoritdestinationer, når det kommer til ferie i sydens sol. Derfor er øen også vant til mange turister, og øens indbyggere står altid parate med et smil eller en hjælpende hånd, hvis der bliver brug for dette.

Temperaturen på Tenerife er behagelig året rundt, hvilket også gør det til et oplagt feriemål i de koldere vintermåneder i Danmark. I vinterperioden ligger temperaturen på behagelige 20 grader eller derover, hvorimod sommermånederne byder på noget højere temperaturer på op i mod 30 grader. I sommerperioden bruges øen også af de lokale som et udsøgt feriested, hvorimod man i vinterperioden har de fantastisk skønne strande for sig selv, sammen med de andre turister, der kommer til øen for at få et afbræk fra den danske vinterkulde.