Billeje fra Milano Linate Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Milano Linate Lufthavn.Information om Milano Linate Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Milano Linate Lufthavn
LIN
Milano
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Milano Linate Lufthavn er Ca. 2 timer og 10 minutter
Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Milano Linate Lufthavn den billigste lufthavn at leje bil fra i Italien.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Viale Enrico Forlanini, 20090 Segrate MI, Italien


Telefon: +39 02 232323

ANDRE NAVNE:
Enrico Forlanini Lufthavn

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 9 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Milano Linate Lufthavn

Milano Linate Lufthavn i korte træk
Linate Lufthavn er Milanos lokale og lille, men alligevel internationale lufthavn. Milano er den næststørste by i Italien. De seneste tal viser, at omkring 9,5 millioner mennesker var igennem Linate Lufthavn i 2015. Kun 7 kilometer øst for Linate Lufthavn ligger Milano, så der er en kort køretur til Milano på omkring 15 minutter. Den ligger meget tættere på end lufthavnen Malpensa.
Biludlejning Milano Linate Lufthavn
Biludlejning Milano Linate Lufthavn


I 1930’erne blev lufthavnen bygget ved siden af den kunstige sø Idroscalo i Milano. Navnet Linate kommer fra en lille landsby, som er lokaliseret i kommunen Peschiera Borromeo. Lufthavnens officielle navn er Enrico Forlanini Lufthavn, hvilket er navnet på en italiensk Milano-født opfinder af blandt andet helikoptere. Linate Lufthavns bygninger ligger i Segrate kommune og Peschiera Borromeo kommune.

Linate Lufthavn består af en tre-etagers passagerterminal. I stueetagen er der blandt andet check-in og separat bagageudlevering. 1. sal har det største afgangsområde og en masse butikker og spisesteder, som man kan udnytte i ventetiden. 2. sal består af kontor.

Afgange fra lufthavnen er blandt andet til Madrid, Amsterdam, Frankfurt og andre storbyer. Men der er også afgange til charterlokationer som Ibiza og Rhodos. Der er en del luftfartsselskaber, der har afgange. Disse er Alitalia (som har rigtig mange afgange), British Airways, easyJet, Lufthansa og mange flere.

Lufthavnen ligger på Viale Enrico Forlanini siden ved A51, som er en del af byens motorvejsring, så lufthavnen kan nås fra alle retninger. Der er biludlejning til rådighed i Linate Lufthavn.
Færdselsregler i Italien
Eftersom Linate Lufthavn ligger tæt på storbyen Milano, skal du være opmærksom på, at der er risiko for kø, når du skal derfra.

Når du ankommer til indre by, måske i Milano eller Linate, skal du være særligt opmærksom på skilte med betegnelsen ZTL. Disse indikerer, at der er tale om en trafikbegrænset zone. Du risikerer at få en bøde, hvis du bliver taget for at køre ind i disse zoner.

I Italien betaler man for at køre på vejene, som du betaler i båse løbende under din kørsel. Husk derfor på at have penge eller kort på dig.

Hastighederne i Italien ligner de danske fartgrænser i byen, på landevej og motorvej. Hold dog altid øje med skiltene i områderne, som du altid skal stole på.