Billeje fra Rom Ciampino Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Rom Ciampino Lufthavn.Information om Rom Ciampino Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Rom Ciampino Lufthavn
CIA
Rom
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Rom Ciampino Lufthavn er Ca. 2 timer og 40 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
Via Appia Nuova, 1651, 00040 Roma RM, Italien


Telefon: +39 06 65951

ANDRE NAVNE:
Rome Ciampino Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 9 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Rom Ciampino Lufthavn

Rom Ciampino Lufthavn i korte træk
Ciampino Lufthavn ligger blot 14 km sydøst for den italienske hovedstad Rom, og meget tæt på den store ringvej rundt om byen, så turen fra lufthavnen til byen er ikke lang.

Indtil Leonardo da Vinci Lufthavnen blev bygget, var Ciampino Lufthavn Roms største lufthavn. I dag er det primært lavprisflyselskaber, der flyver til Ciampino Lufthavn. Og så er det ofte her, VIP-gæster på officielt besøg i Italien lander.

Mere end fem millioner mennesker flyver hvert år til og fra Ciampino Lufthavn, og det gør lufthavnen til en af Italiens travleste.

Hvis du vil leje bil, finder du flere forskellige biludlejningsfirmaer i Ciampino Lufthavn. Du kan enten leje din bil, når du er ankommet i lufthavnen, eller vælge at leje den hjemmefra, så den står klar til dig, når flyet er landet. Uanset hvad du vælger, er billeje en nem og billig transportform i Italien.

Billeje vil ikke mindst være en god løsning, hvis opholdet i Rom skal kombineres med ture uden for byen. I Rom kan du måske godt undvære en lejebil, men den er svær at undvære, hvis du skal videre ud i landet. Og hvis du gerne vil bestemme ruten selv.

En lejebil er den ideelle løsning, hvis du gerne vil have friheden til at køre, hvorhen du vil, og når du vil. Når du lejer en bil, er du nemlig ikke afhængig af offentlig transport eller dyre taxaer.Senest fundne priser på billeje fra Rom Ciampino Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Fiat 500
27-08-2022
368,- pr. dag