Billeje fra Milano Lufthavn

BillejePris.dk er en sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Milano Malpensa Lufthavn.Information om Milano Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Milano Malpensa Lufthavn
MXP
Milano
Italien

Officiel hjemmeside

Flyvetid:
Flyvetiden fra CPH til Milano Lufthavn er Ca. 2 timer og 10 minutter
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
21010 Ferno, Italien


ANDRE NAVNE:
Busto Arsizio Lufthavn
Malpensa Lufthavn
Milano Lufthavn


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
11 internationale, 11 lokale


Billeje fra andre lufthavne i Italien

Lufthavn
Sted
Pescara
Alghero
Bari
Bergamo
Bologna
Bolzano
Cagliari
Catania
Firenze
Genova
Lamezia-terme
Falconara Marittima
Venedig
Milano
Naples
Palermo
Pisa
Rom
Trapani
Treviso
Turin
Verona


Generel information om Milano Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn i korte træk
Malpensa Lufthavn ligger kun 50 km nordvest for Milano, så hvis destinationen er den pulserende og sofistikerede italienske storby, er du hurtigt fremme ved målet i en lejebil. Der er mange muligheder for billeje i Malpensa Lufthavn, og en motorvej fører lige fra lufthavnen og ind til Milano.
Biludlejning Milano Malpensa Lufthavn
Biludlejning Milano Malpensa Lufthavn


Milano er Italiens andenstørste by og betragtes som hovedstaden i det rige Norditalien. I Milano er der slet ikke den samme krisestemning, som man oplever længere mod syd. Og Milano er således industri-, handels- og finanscentrum for hele Italien. Milano har også i mange år været Italiens modecentrum, og på en tur rundt i byen finder man alle de kendte modedesignere repræsenteret med flotte og eksklusive butikker.

Med sin beliggenhed nord for Milano, er det også oplagt at bruge Malpensa Lufthavn, hvis målet er de norditalienske søer som Comosøen og Maggioresøen. I en lejebil kan du udforske Lombardiet og de smukke søer i dit helt eget tempo. Der er mange forskellige biludlejningsfirmaer at vælge imellem, når du ankommer til Malpensa Lufthavn. Men du kan også vælge at bestille din lejebil hjemmefra – så holder den klar til dig, når du lander i lufthavnen.

Malpensa Lufthavn er Milanos største lufthavn. Og med næsten 22 millioner rejsende om året er det Italiens andentravleste lufthavn. Malpensa Lufthavn er et knudepunkt for en lang række internationale flyruter, og lufthavnen byder på masser af restauranter og butikker, hvor du kan fordrive ventetiden, indtil du skal med dit fly.

Billig billeje fra Malpenspa Lufthavn
Biludlejning fra Malpensa kan fås fra ca. 50,- pr. dag afhængig af sæson. Benyt vores søgemaskine til at se priserne fra selskaberne i lufthavnen.


Artikler om Milano Lufthavn


Billeje i Metropolen Milano
Mode, malerkunst, fodbold, opera og gotisk arkitektur. Alt sammen i verdensklasse. Alt sammen i Milano. Med billeje i Milano kan du opleve Milano som ligger i det nordlige Italien og er kendt som landets finansielle centrum. Læs mere


Senest fundne priser på billeje fra Milano Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Renault Twingo
29-08-2022
352,- pr. dag
Fiat 500
29-07-2022
427,- pr. dag
Fiat Panda
03-09-2022
471,- pr. dag

Køretider i bil fra Milano Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Milano
50 minutter
Torino
1 time og 30 minutter
Bologne
2 timer 40 minutter