Billeje fra Boston Logan Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Logan Internationale Lufthavn.Information om Boston Logan Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Logan Internationale Lufthavn
BOS
Boston, MA
Massachusetts
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
1 Harborside Dr, Boston, MA 02128, USA


Telefon: +1 800-235-6426

ANDRE NAVNE:
General Edward Lawrence Logan International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
8 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Boston Logan Lufthavn

Logan Internationale Lufthavn ganske kort
Vil du gerne opleve en anden del af USA, en del som alle andre besøger? Så kan et besøg i Boston anbefales. Byen er den største by i hele New England området, og med lidt under 600.000 indbyggere, er det ikke ligefrem en by, der sover. De ligger også inde med USA’s 19. største lufthavn Logan International Airport, som gør det nemt at komme til området.
Biludlejning Logan Internationale Lufthavn
Biludlejning Logan Internationale Lufthavn


Universitetsbyen over alle universitetsbyen
Boston er er kendt som en universitetsby, hvor de blandt andet har Harvard liggende i byen. Men det er ikke kun uddannelsesinstitutioner, der finder plads i byen. For det er her, at New England Patriots og Boston Celtics hører til, som er henholdsvis store indenfor amerikansk fodbold og basketball. Byen er let fremkommelig med et dejligt vejnet, og med billeje direkte fra Logan International Airport, kan man nemt se byen.

Logan International Airport ligger i den østlige del af byen, og med ca. 5 km til centrum af Boston, er det lidt for langt til en gåtur. Hvis du skal leje bil i Boston kan du med fordel benytte vores søgemaskine til at finde gode tilbud på billeje fra Boston's Logan International lufthavn

Komfortable hoteller
Ude ved Logan International Airport er der 2 hoteller, som ligger op og ned af lufthavnen. Der er tale om et Hilton hotel og et hotel ved navn Hyatt Harborside, som begge er meget luksuriøse hoteller – og fungerer som det perfekte sted at sove, hvis man ønsker at bruge lidt penge. Hvis man søger lidt billigere hoteller, skal man ind i selve Boston, som ikke ligger langt væk – især ikke, hvis man benytter billeje.