Billeje fra San Francisco Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra San Francisco Internationale Lufthavn.Information om San Francisco Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

San Francisco Internationale Lufthavn
SFO
San Francisco, CA
Californien
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
San Francisco, CA 94128-8097, USA


Telefon: +1 650-821-8211

ANDRE NAVNE:
SFO
San Francisco International Airport


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
9 internationale, 1 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om San Francisco Lufthavn

Hurtige fakta om San Francisco Lufthavn
Når danskerne rejser til Californien, er San Francisco deres foretrukne destination. Skal man på en rundrejse rundt i USA, starter langt størstedelen med at lande i San Francisco International Lufthavn, hvorefter de starter rundturen i det vestlige USA. San Francisco International Lufthavn er kendt for dens meget komfortable miljø. Lufthavnen er uhyre overskuelig og behagelig at befinde sig i. Dette skyldes blandt andet, at man i de seneste år har valgt at investere betydelige summer i splinternye terminal bygninger – disse bygninger bidrager positivt til lufthavns lys- og luftmiljø. En god start på rejsen er et besøg i San Francisco International Lufthavn.
Golden Gate Bridge i San Francisco
Lej bil og oplev Golden Gate Bridge


Smertefri indrejse
Når man rejser til San Francisco via San Francisco International Lufthavn skal man igennem den rutinebetonede indrejsekontrol. Det betyder, at der skal tjekkes pas og visa og evt. en toldbehandling. Dog forløber dette meget hurtigt og smertefrit i lufthavnen, hvilket er en klar fordel. San Francisco International Lufthavn er vant til at håndtere mange rejsende på samme tid, hvorfor de har effektiviseret sikkerhedsområdet markant, hvilket kommer passagererne til gode. På absurd travle dage er der risiko for, at der opstår en smule ventetid.

Billeje i San Francisco International Lufthavn
Lufthavnen ligger ca. 21 kilometer fra downtown, hvorfor billeje er en fantastisk mulighed, hvis man ønsker at opleve byen på tætteste hold. Ligesom de fleste andre lufthavne, så tilbyder San Francisco International Lufthavn også billeje. Dog kan der være lange køer, der gør det besværligt at bestille leje af bil. Dette problem kan dog løses så let som ingenting ved at bestille billeje hjemmefra inden man tager af sted. På den måde slipper du for at stå i lange og stressende køer i lufthavnen for at kunne benytte dig af muligheden for billeje.