Billeje fra Newark Liberty Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Newark Liberty Internationale Lufthavn.Information om Newark Liberty Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Newark Liberty Internationale Lufthavn
EWR
Newark
New Jersey
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
3 Brewster Rd, Newark, NJ 07114, USA


Telefon: +1 973-961-6000

ANDRE NAVNE:
Newark Liberty International Airport
Newark Airport
Newark Metropolitan Airport


BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Newark Liberty Lufthavn

Newark Liberty Internationale Lufthavn i korte træk
Newark Liberty International Airport hedder oprindeligt Newark Airport, men skiftede senere til nuværende navn. Det er en international lufthavn beliggende i nærheden af Newark, New Jersey og Elizabeth, USA. Den er placeret ca. 25 kilometer sydvest for Manhattans ”midttown” i New York by.

Newark Liberty International Airport bliver styret og kontrolleret af Port Authority of New York and New Jersey – denne operatør styrer også de to andre NY lufthavne, John F. Kennedy International Airport og La Guardia lufthavnen, samt to mindre: Teterboro Airport og Downtown Manhattan. Newark er rangeret som den 10. travleste lufthavn i Amerika og landets 5. travleste internationale lufthavn – John F. Kennedy International Airport ligger nummer et som den mest travle.

En af New Yorks største lufthavne
Newark Liberty fungerer som den anden største hub for Continental Airlines, da dette selskabet bruger hele terminal C plus dele af terminal A. Ydermere har fragtselskabet FedEx en af deres ti største hubs med henblik på fragt i Newark.

Tilbage i år 2006 havde Newark Liberty International Airport ca. 35 millioner passagerer. I dag har lufthavnen ligeså mange om end ikke flere passagerer end dengang, da verden er i en rygende udvikling hvad angår globalisering. Det betyder, at flere og flere mennesker er nødsaget til at benytte sig af lufthavne for at kunne gøre forretninger i forskellige lande grundet virksomhedernes outsourcing.

Newark Liberty International Airport er en af New Yorks største lufthavne, hvorfor man altid kan regne med, at kvaliteten og oplevelsen ved at benytte sig af lufthavnen, er i top.