Billeje fra Orlando Sanford Internationale Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Orlando Sanford Internationale Lufthavn.Information om Orlando Sanford Internationale Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kort

Orlando Sanford Internationale Lufthavn
SFB
Sanford, FL
USA

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Orlando Sanford Internationale Lufthavn den 7. billigste lufthavn at leje bil fra i USA.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
200 Red Cleveland Blvd, Sanford, FL 32773, USA


Telefon: +1 407-585-4000

ANDRE NAVNE:
Orlando Sanford International Airport

Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Orlando Sanford Internationale Lufthavn

Orlando Sanford Internationale Lufthavn i korte træk
Orlando Sanford International er en offentlig lufthavn, der er placeret i Sanford, Florida tæt ved Orlando. Den var primært bygget for at kunne fungere som en militær-installation – kendt som Naval Air Station Sanford. Senere blev lufthavnen dog konstrueret om til en ganske almindelig lufthavn.

Tager man årlige antal passagerer i betragtning, er Orlando Sanford International i top 30 af verdens mest travle lufthavne. Mange mennesker benytter sig af Orlando Sanford International lufthavnen, når de ønsker at besøge Walt Disney World, Universal Studios og SeaWorld, da disse attraktioner er placeret tæt ved lufthavnen.

Fantastiske faciliteter
Lufthavnen er ejet af ”Sanford Airport Authority” og er administeret af TBI plc – en af verdens ledende lufthavns-operatører, der også administrerer London Luton Airport, Cardiff Airport og Belfast International Airport i Storbritannien. Ydermere ejer og administrerer TBI plc også Stockholm-Skavsta Airport i Sverige. Man er altså i trygge hænder, når man vælger at aflægge Orlando Sanford International et besøg.

Britiske charterselskaber er den typiske bruger af lufthavnen, hvorfor der findes uhyre mange britiske flyselskaber, der lander og letter i lufthavnen. Når det er sagt, er det selvfølgelig ikke udelukkende briterne, der benytter sig af lufthavnen. Mange andre europæiske selskaber er også en flittig bruger af lufthavnens faciliteter.

Hvad angår faciliteter til passagererne, er disse helt fantastiske. Med delikate spisesteder, hyggelige venterum, en masse attraktive shops osv., er du sikret en behagelig oplevelse, når du besøger Orlando Sanford International.