Billeje fra Orlando Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Orlando Internationale Lufthavn.Information om Orlando Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Orlando Internationale Lufthavn
MCO
Orlando, FL
Florida
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
1 Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, USA


Telefon: +1 407-825-2001

ANDRE NAVNE:
Orlando International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
9 internationale, 2 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Nashville, TN
Newark
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Orlando Lufthavn

Orlando Internationale Lufthavn i korte træk
Orlando Lufthavn er en international Lufthavn, som ligger i USA i staten Florida (i det sydøstlige USA). Lufthavnen ligger omkring 10 kilometer fra Orlando centrum. Det vil derfor tage omkring 15-20 minutter at køre fra Orlando Lufthavn til det centrale Orlando.
Biludlejning Orlando Internationale Lufthavn
Biludlejning Orlando Internationale Lufthavn


Lufthavnen er den næststørste i staten og er i skrivende stund den 13. største i USA set ud fra antal passagerer, der kommer årligt igennem lufthavnen.

Det absolut største flyselskab i Orlando Lufthavn er Southwest Airlines, som er et lavprisflyselskab. Du kan komme til Orlando direkte fra Københavns Lufthavn (Kastrup Lufthavn) med flyselskabet Norwegian. Nærmere bestemt er det datterselskabet Norwegian Long Haul, som du skal flyve med fra København. Denne underafdeling har særskilte rejser på længere distancer. Der er ligeledes rejser fra Oslo, Gardermoen (Norge) og London med Norwegian.

Andre flyselskaber, som har afgange fra Orlando Lufthavn, er Alaska Airlines, British Airways, JetBlue Airways og WestJet. Bygningen, som betegnes hovedterminalen i lufthavnen, består af to terminaler; Terminal A og Terminal B. Alt afhængigt af din rejse, så føres du fra den enkelte terminal videre til sikkerhedskontroller i de såkaldte Airsides, som er nummeret fra 1-4.

Lufthavnskoden er MCO, som refererer til det tidligere navn på lufthavnen, McCoy Air Force Base. Orlando Lufthavn var tidligere en del af Strategic Air Command, som har forkortelsen SAC. SAC har haft ansvaret for dele af det amerikanske luftvåben.

Orlando - en stor turistattraktion
Den amerikanske by Orlando er placeret i Florida i regionen Orange County, hvor den er områdets største by. Orlando er en enorm turistattraktion, da byen er kendt for sine store forlystelsesparker, som folk rejser langt for. Disse er blandt andet Disney World, SeaWorld og Universal Studios. Her er der forlystelser, som er vildere, end du kan forestille dig.

Orlando har på mange måder en interessant fortælling. Tidligere var Orlando en mindre provinsby, hvor indbyggernes erhverv var at plukke citrusfrugter i frugtplantagerne i Orlando. Det er noget helt andet i dag. For Orlando er blandt verdens største turistattraktioner målt på overnattende turister. Omkring 40 millioner turister tager til byen hvert år for at besøge forlystelsesparkerne. Det kan Orlando blandt andet takke Walt Disney for, som valgte Orlando til sin hjemby, hvor det lykkedes ham at gøre sin filmproduktion til en verdenssucces.

Walt Disney var kun starten på forlystelsesparkerne. For herefter kom SeaWorld og Universal Studios. Der er både golfbaner masser af hoteller, badelande og alt, hvad hjertet begærer. Med andre ord en feriedestination, hvor du virkelig får noget for pengene. Alt er inden for rækkevidde.

Derudover er der fantastiske naturområder nær Orlando, som også er et besøg værd. Blandt andet Ocala National Forest eller Honey Moon Island Park.

Orlando forbindes af motorveje
Orlando dækker et enormt areal, hvor bydelene forbindes af en masse motorveje. Hvis du ønsker at få mest ud af din tur, anbefales det, at du har en bil med dig, så du lettere kan komme rundt til de forskellige destinationer. Desuden er den offentlige transport ikke optimal i Orlando, så det vil gøre det besværligt at komme fra A til B.Senest fundne priser på billeje fra Orlando Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Chevrolet Spark
17-07-2022
265,- pr. dag
Jaguar XF
11-10-2021
506,- pr. dag

Køretider i bil fra Orlando Lufthavn


Destination
Ca. køretid
Orlando By
ca. 20 minutter
Daytona Beach
ca. 1 time og 10 minutter
Tampa
ca. 1 time og 40 minutter
Miami
ca. 3 timer og 20 minutter