Billeje fra Fort Lauderdale Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning.Information om Fort Lauderdale Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Fort Lauderdale-Hollywood Internationale Lufthavn
FLL
Fort Lauderdale, FL
Florida
USA

Officiel hjemmeside

Billeje prisniveau:
Ifølge vores data er Fort Lauderdale Lufthavn den 2. billigste lufthavn at leje bil fra i USA.
KONTAKT INFORMATION
Adresse:
100 Terminal Dr, Fort Lauderdale, Florida 33315, USA


Telefon: +1 954-359-1200

ANDRE NAVNE:
FLL

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
9 internationale, 1 lokale
Generel information om Fort Lauderdale Lufthavn

Fort Lauderdale-Hollywood Internationale Lufthavn helt kort
Fort Lauderdale-Hollywood International Lufthavn er en amerikansk lufthavn, der er placeret i Broward County, Florida – ca. 5 km. sydvest for det centrale business distrikt i Fort Lauderdale. Lufthavnen er også placeret tæt ved Hollywood, hvorfor der er gode muligheder for at støde på en kendt eller to i dette område.

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport ligger ca. 34 km. fra Miami. Det betyder, at lufthavnen har mange ruter til forskellige destinationer i og omkring Florida.

I 2011 behandlede lufthavnen hele 23 millioner passagerer. Det er en stigning på 4,2 % siden år 2010. Denne kraftige stigning i passagerer indikerer, at Fort Lauderdale-Hollywood International lufthavn er en meget populær lufthavn blandt turister, erhvervsfolk og andre mennesker, der benytter sig af denne fantastiske lufthavn.

De flyselskaber der benytter lufthavnen mest er Southwest Airlines, Spirit Airlines, JetBlue Airways, Delta Air Lines og US Airways. Sammenlignet med resten af USA lufthavne, er denne havn rangeret som den 21. travleste lufthavn målt på passagertrafik. Lufthavnen rangerer også på en 50. plads over verdens travleste lufthavne – Fort Lauderdale-Hollywood International Airport er altså en meget benyttet lufthavn i USA.

Lufthavnen fungerer som den største base for flyselskabet Spirit Airlines. Lufthavnen nær Hollywood bliver især benyttet af turister, der ønsker at rejse videre til Caribien.


Senest fundne priser på billeje fra Fort Lauderdale Lufthavn


Bil type
Dato
Pris
Chevrolet Spark
10-10-2020
234,- pr. dag