Billeje fra Nashville Internationale Lufthavn

BillejePris.dk er en uafhængig sammenligningside til billeje. Vi sammenligner priser hos flere forskellige udlejningsselskaber på en gang, så du let kan finde gode priser på biludlejning fra Nashville Internationale Lufthavn.Information om Nashville Internationale Lufthavn
Navn:
IATA:
Sted:
Stat:
Land:

Se på kort

Nashville Internationale Lufthavn
BNA
Nashville, TN
Tennessee
USA

Officiel hjemmeside

KONTAKT INFORMATION
Adresse:
1 Terminal Dr, Nashville, Tenessse, USA


Telefon: +1 6152751675

ANDRE NAVNE:
Nashville International Airport

BILUDLEJNINGSSELSKABER:
7 internationale, 0 lokale


Billeje fra andre lufthavne i USA

Lufthavn
Sted
Charlotte
Chicago, Il
Dallas, TX
Denver, CO
Detroit, MI
Fort Lauderdale, FL
Houston, TX
Honolulu, HI
New York, NY
Santa Ana, CA
Maui, HI
Kona, HI
New York, NY
Boston, MA
Los Angeles, CA
New Orleans, Louisiana
Las Vegas
Memphis
Miami, FL
Minneapolis
Newark
Orlando, FL
Philadelphia
Phoenix, Arizona
Portland, OR
Raleigh/Durham, NC
Washington, DC
Salt Lake City, UT
San Antonio, TX
San Diego, CA
San Francisco, CA
Seattle, WA
Fort Myers, Florida
Tampa, FL
Washington, DC
Houston, TX


Generel information om Nashville Internationale Lufthavn

Nashville Internationale Lufthavn i korte træk
Nashville International er en offentlig lufthavn i det sydøstlige Nashville i den amerikanske stat Tennessee. Lufthavnen blev etableret i 1936, og dens oprindelige navn var Berry Field.

Nashville International lufthavnens nuværende terminal blev bygget i 1987, og er derfor relativ ny – lufthavnes nuværende navn blev givet i 1988. Lufthavnen har fire landingsbaner, hvor den længste bane er ca. 3,3 kilometer lang. I 2011 boardede Nashville International ca. 4,7 millioner mennesker, og fragtede ca. 79 ton ”cargo”.

Nashville International rangerer i øjeblikket som den 34. mest travle lufthavn i Amerikas Forenede Stater målt på antal passagerer. Lufthavnens område inkluderer 93.000 kvadratmeter to terminal med 47 gates – en kæmpemæssig terminal, der er et besøg værd. Nashville International behandler et område med 79 amter i Tennessee centrum, det sydlige Kentucky og det nordlige Alabama.

Populært at leje bil
Der er flere forskellige billeje selskaber at vælge mellem i lufthavnen og i vanlig amerikansk stil kører alt bare som det skal når man skal leje bil. For at få overblikket kan du søge med vores system og få vist en samlet oversigt over priserne på biludlejning.

Nashville International er ivørgit et midtpunkt for Southwest Airlines og har tidligere fungeret som hub for American Airlines. Berry Field Air National Guard Base er placeret tæt ved lufthavnen. Basen er hjemsted for 118. ”Airlift Wing” og er hovedkvarter for Tennessee Air National Guard.

Nashville International er en fantastisk behagelig lufthavn at færdes i, da den besidder alt, hvad man kan forvente af en så stor lufthavn som denne. Spisesteder, Shops, turistkontorer osv. findes alt sammen i lufthavnen.